Skip to main content

CMK Zomerkamp 2024

Sinds we een paar jaar geleden met de CMK Zomerkampen zijn begonnen, groeit het aantal deelnemers gestaag. Dit jaar waren er deelnemers die al voor de derde of vierde keer de uitdaging aangingen om de zomer te beginnen met een paar spetterende trainingen. Of zouden ze vooral terugkomen omdat er rondom de lessen zoveel gezellig is?

Dit jaar was het even spannend. Klaas had het zomerkamp voorbereid en die lag nu plotseling in het ziekenhuis. Gelukkig beschikt onze vereniging over een aantal gemotiveerde vrijwilligers en al snel werd de leiding overgenomen door Jan, terwijl Ryan, Lukas en Klaas R. een aantal lessen en activiteiten voor hun rekening namen.

De bekende elementen van trainen, slapen, spelen en filmavondje op de mat waren natuurlijk weer aanwezig, maar werden dit jaar aangevuld met een aantal nieuwe activiteiten. Alle deelnemers werden in een uniek CMK Zomerkamp 2024 T-shirt gestoken en dat leverde sowieso een mooie groepsfoto op.

chongmukwan zomerkamp 2024 deelnemers

Wij willen volgend jaar zeker weer een CMK Zomerkamp organiseren, wil jij dan meedoen? Nu eerst genieten van de zomervakantie en we hopen iedereen eind augustus weer op de mat te zien.